Op werkdagen voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilig betalen

14 dagen bedenktijd

Skipak Kaasfondue

Ingrediënten Kaasfondue : 1 teentje knoflook, gehalveerd 300 ml droge witte wijn 200 g Gruyère, grof geraspt 200 g Emmental, grof geraspt 200 g Vacherin (zoals Vacherin à fondue, maar geen Vacherin Mont d'Or; gebruik je geen Vacherin, neem dan 300 g Emmental en Gruyère) 50 ml Kirsch 2 eetlepels maïzena (naar keuze, het bindt de saus beter) versgemalen nootmuskaat ciabatta, in hapklare stukken 1 ei (naar smaak) Bereiden Wrijf de fonduepan in met de knoflook. Voeg de wijn toe en zet de pan op een laag vuur op het fornuis. Breng de wijn tegen de kook aan. Voeg stukje bij beetje en al roerend de kaas toe. Laat die smelten en voeg dan de Kirsch toe (als je maïzena gebruikt, roer je die eerst door de Kirsch). De fondue moet een romige consistentie hebben. Maal er wat nootmuskaat en zwarte peper over. Zet de fonduepan midden op tafel op een rechaud zodat de kaas een beetje blijft borrelen. De gasten prikken een stukje brood aan hun vork en dopen dat in de fondue. Breek er aan het eind van de maaltijd, als er nog een heel klein beetje kaas op de bodem van de pan ligt, een ei over. Roer het ei en de kaas door elkaar voor de finale. De laatste stap is naar keuze, maar de moeite van het proberen waard. Nodig ons uit!

Meer details

Levertijd: Dit product is niet meer op voorraad

€ 35,00 incl. BTW

  • Unisex

30 andere producten in dezelfde categorie:

FouteSkipakken Instagram